Nu toate denumirile cartierelor suedeze sunt decente. Pentru a scapa de rusinea pe care o resimt atunci cand trec pe cartile de vizita adrese cu tenta sexuala, patronii localurilor si oamenii care locuiesc in cartierele cu pricina au incercat sa schimbe numele acestora, insa fara succes.

Bush Lane (Lanul de Tufis), Dick Court (Curtea de Penis), Back Passage (Pasajul Spatelui) sunt doar cateva dintre denumirile nu tocmai potrivite pe care le poti gasi in cartierele din Suedia.

Fjuckby este un sat in Uppsala, in care isi au domiciliul peste 60 de oameni. In 2007, 15 rezidenti au semnat o petitie pentru a schimba numele oraselului, care este similar in limba engleza cu cuvantul „Fuck” (Sex).

In ciuda acestui fapt, cererea a fost refuzata dupa ce Institutul de Limba si Folclor a decis ca petitionarii sunt in numar prea mic si nu pot vorbi pentru intreaga populatie a Fjuckby.

In nordul Suediei, la aproximativ 150 kilometri de orasul Skellefteå se afla regiunea Sexträsk (Mlastina Sexuala).

Barbatii care doresc sa se aventureze in nordul Stockholm-ului ar trebui sa se fereasca de locul numit Bögs Gård (Ferma Homosexualilor).

Iubitorii de animale ar putea fi jigniti de numele de Kattsjärten in Värmland, care este o traducere regionala pentru „Fundul Pisicii„.

Snormossen este un oras cunoscut ca Balta de Muci, iar oraselul Varberg din regiunea Halland inseamna Muntele Vagin

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments