http://www.makebiofuel.co.uk/wp-content/uploads/2010/12/help-large.jpgDupa cum vedeti, am dezactivat forumul. Imi cer scuze pentru cei ce au postat acolo dar si asa postarile erau destul de putine. Solutia tehnica se pare ca a fost destul de nasoala iar asta i-a cam indepartat pe utilizatori. Totusi, userii inregistrati pe site se pastreaza, asa ca fiti fara griji.

Chiar de aceea m-am gandit sa vin cu o noua solutie software si sa apelez la unul din cele mai cunoscute platforme de forum. A trebuit sa „unesc” cele doua baze de date de pe forum si site astfel incat cei inregistrati deja pe site sa se logheze pe forum.

Cu ocazia asta fac apel la cei care ar dori sa puna si ei umarul fie la administrare fie la adaugare de continut asa cum veti vedea mai jos.

As dori cate o persoana cu domiciliu in fiecare din tarile scandinave care sa cunoasca bine limba bastinasilor, cum ar fi suedeza, daneza, norvegiana, finlandeza samd

http://www.makebiofuel.co.uk/wp-content/uploads/2010/12/help-large.jpgDoresc asta deoarece vei  face traduceri ale unor articole din presa locala care fac referire la Romania si romani cat si la Moldova si basarabeni. Vei face un rezumat in cateva propozitii dupa care vei pune articolul.

Ai citi bine : vei pune articolul. Daca ai trimis un email la viata ta sau daca ai umblat vreodata cu editoare de text atunci vei stii sa folosesti si WordPress-ul. La inceput vei avea parte de ajutor la asezarea textului in pagina, optimizare samd Intre timp vei invata.  Oricum este extrem de simplu.

Una dintre cerinte ar ma fi si cumoasterea excelenta a limbii romane.

De asemenea sunt acceptati si bloggerii care vor sa-si exprime o opinie cu privire la tara adoptiva sau alte idei relevante pentru vizitatorii site-ului.

Trimite cererea ta completand formularul de mai jos.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Comentati folosind contul Facebook

comments