basarabia acasaDaca n-as fi trecut Prutul nu as fi cunoscut realitatile de acolo. Din pacate presa si opinia publica nu prea este interesata de ceea ce este in cealalta Romanie ci mai mult de subiecte de scandal si manelisti.

Ma declar un unionist convins. Cei care n-au pus mana pe un manual de istorie macar din cand in cand,  sigur nu vor intelege despre ce vorbesc acum. Din fericire, exista si oameni care inteleg ca pe langa blidul de mancare mai exista si alte lucruri carora trebuie sa le dam importanta.

Actiunea 2012 doreste sa utilizede un drept constitutional prin care in urma unei petitii Basarabia sa devina una dintre prioritatile nationale. Exista cretini care nu inteleg ca acest imperativ national nu trebuie masurat in bani si reintoarcerea fiului pierdut trebuie sa aduca bucurie tuturor.

Germania de Vest niciodata nu a regretat daramarea Zidului Berlinului. Unirea ar face din Romania o tara mai mare atat ca populatie cat si ca suprafata.

Cluj Napoca este dupa Bucuresti cel mai mare municipiu si are cam 300 000 de locuitori. Prin comparatie, Chisinaul are cam 800 000 de locuitori.

Campania de strangere de semnaturi „Aducem Basarabia acasa” incearca sa aduca in discutie acest subiect.

Cum se procedeaza ? Voluntarii interesati de strangerea semnaturilor trebuie sa printeze acest tabel Se vor completa doar :

 

Nume și prenume,/ Domiciliul susținătorului(str., nr., bl., ap.), /Act de identitate serie și număr /Cod numeric personal /si Semnătura

Toate datele sunt strict confidentiale si NU vor fi utilizate decat in scopul mai sus mentionat. Datele completate vor fi verificate pentru a consemna validitatea semnaturilor.

Dupa ce ati adunat semnaturile, ma contactati si mi le veti trimite prin posta. De acolo eu le voi centraliza si le voi trimite la Bucuresti. Nu e o joaca, e o treaba serioasa si nu am de gand sa fac bataie de joc din asta.

Semnalul revenirii Basarabiei acasă trebuie să se dea din România. Și cine e România dacă nu noi, cetățenii ei?

Sunt necesare 100 000 de semnături pentru susținerea unei legi care face din Republica Moldova o prioritate a statului român.

Sunt necesare 4 ore din timpul tău.
4 ore de activism VS 200 de ani de ocupație

Orele noastre bat anii lor.

Bannere:
300×250
basarabia acasa
160×600
aducem basarabia acasa
728×90
basarabia unire
468×60
basarabia acasa unire

Pic Badge:
aducem Basarabia acasă

Avatar:
avatar basarabia

Cover photo:
basarabia acasa

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments