http://4.bp.blogspot.com/_emOB4TQJW_I/TTgko2_k9oI/AAAAAAAAA-8/OD7TV8F4B6U/s1600/Daniela+Crudu+7.jpgUn site norvegian pe care se promovează dame de companie de lux din întreaga lume se foloseşte de imaginea Danielei Crudu pentru a-şi promova prostituatele. Profitând de faptul că bruneta nu este cunoscută la ei în ţară, străinii au furat pozele vedetei şI şi-au făcut reclamă cu pozele brunetei.

Fotografii sexy ale Danielei apar pe site-ul cu pricina pentru a-i convinge pe doritori să o abordeze pe Chloe, una dintre prostituatele active prezentate. Chloe, dama de companie pentru descrierea căreia sunt folosite fotografiile Danielei Crudu, este „o domnişoară sexy, cu studii superioare, care are simţul umorului şi care garantează satisfacţie totală celor care o doresc”.

Din descrierea lui Chloe, reiese că este dispusă să facă sex oral şi să se lase supusă mai multor tipuri de perversiuni sexuale, atâta timp cât se oferă o sumă considerabilă. Daniela Crudu nu este singura vedetă din România de imaginea cărei s-au folosit diverse site-uri care scot la vânzare carne vie.

 

Prostituatele Norvegia Cruduţa acola clienţi furat pozele produs

În urmă cu ceva vreme şi Bianca Drăguşanu s-a lovit de aceeaşi problemă, fotografii cu ea fiind folosite pentru a promova un site de prostituate din Italia.

Articol preluat de pe CanCan.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments