http://www.bucurestifm.ro/files/Poze%20site%20nou/Monden/Morgen-filmMarianCrisan.jpgAmbasada României în Regatul Norvegiei are plăcerea de a anunţa proiecţia, la 18 martie 2013, a filmului românesc „Morgen”, în regia lui Marian Crişan, în deschiderea săptămânii filmului francofon (18-22 martie 2013) din cadrul Festivalului Francofoniei 2013 de la Oslo. Filmul va rula de la ora 19:30 la Cafeteatret/Nordic Black Theatre (Hollendergata 8, Oslo) şi va fi urmat de o degustare de vinuri româneşti.

Participarea României, în fiecare an, la Festivalul Francofoniei de la Oslo a devenit deja o tradiţie prin care Ambasada îşi propune să contribuie la promovarea valorilor francofone în Regatul Norvegiei. În acelaşi timp festivalul oferă şi o excelentă oportunitate de evidenţiere a profilului cultural al României, atât printre statele francofone participante la acest eveniment, cât mai ales în rândul publicului larg norvegian.

Mai multe detalii privind evenimentele care vor avea loc cu ocazia Festivalului Francofoniei 2013 de la Oslo pot fi consultate aici.

(Ambasada României la Oslo, 20 februarie 2013)

Stire preluata de pe http://oslo.mae.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments