ovi beat4beat

Canalul lui pe YouTube http://www.youtube.com/user/OviJacobsenRomania

Ovi, artistul care a adus Romaniei un onorabil loc 3, alaturi de Paula Seling, la Eurovision 2010, a avut recent, parte de o experienta inedita. Artistul a fost invitat in cadrul celei mai urmarite emisiuni scandinave, “Beat for Beat”, emisiune care la origine provine din Marea Britanie. Show-ul televizat aduna interpreti cunoscuti din Norvegia unde, alaturi de un band de exceptie, se canta 100% LIVE. Ovi a primit invitatia de a performa in cadrul acestuia, unde a avut ocazia de a-si etala si talentul muzical la pian, nu doar cel vocal.
“Am fost bucuros ca am luat parte la un asemenea show, unde nivelul muzical este unul foarte ridicat, pentru ca, de-a lungul anilor, aici, s-au perindat doar artisti consacrati din Norvegia. Dintotdeauna am apreciat “Beat for Beat” E o emisiune Live unde nu prea poți s-o “pacalesti”. Ori canti ori nu participi. Dar cum in aceasta tara fenomenul “playback” este inexistent, este normal ca o astfel de emisiune, ca si altele din zona Scandinava, sa impresioneze prin calitate”
Ovi beneficiaza de o promovare intensa si in Norvegia, tara unde si-a inceput de altfel cariera ca si artist in 2006, fiind susținut de casa de discuri din Oslo, “Daworks Records”, cu care este semnat din 2009. Acestia au fost, de asemenea, si “aparatul” de promovare in Norvegia, pe timpul desfășurarii concursului Eurovision 2010.

Iata materialul in care Ovi a incantat publicul spectator si telespectator scandinav:


Articol preluat de pe MusicLife.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments