Se caută muncitori români pentru NorvegiaAngajatorii din Norvegia publică în fiecare săptămână noi anunţuri de angajare adresate muncitorilor români.

Potrivit celui mai recent anunţ postat prin reţeaua Eures, o companie din regiune norvegiană Bergen-Hordaland angajează 15 instalatori români pentru lucrări de instalaţii industriale în cladiri de birouri noi.

Se solicită calificare de instalator (pot fi şi studii superioare), cunoaşterea sistemelor de montaj Mannesmann sau Gerberit, abilitate de a citi desene. Se lucrează independent sau în echipe mici. Permisul de conducere cat.B constituie un avantaj.

Salariul oferit este de 21 de euro brut pe oră, se asigură cazare contra cost, iar biletele de avion vor fi plătite de firmă. Se lucrează între 37 şi 48 de ore pe săptămână, ceea ce înseamnă că salariul porneşte de la 3.100 euro şi poate ajunge la circa 4.000 euro.

Cei interesaţi de aceste posturi îşi pot trimite CV-ul aici.

De asemenea, angajatori norvegieni caută 26 de ingineri, cărora le oferă salarii cuprinse între 60.000 şi 90.000 de euro, locurile de muncă, disponibile prin reţeaua europeană de ocupare Eures, putând fi ocupate inclusiv de cetăţeni români.

Vezi detalii aici.

Articol preluat de pe Realitatea.net

Comentati folosind contul Facebook

comments