Joburi pentru români în NorvegiaAgenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a publicat pe site-ul propriu un anunţ de angajare în Norvegia pentru muncitori în construcţii.

Potrivit anunţului, se caută reparatori de acoperişuri plate cu minim 5 ani de experienţă, care să lucreze în localitatea Bergen din regiunea norvegiană Hordaland.

Salariul oferit de angajatorul norvegian este de 21-25 de euro brut pe oră, ceea ce înseamnă minim 3.300 de euro brut pe lună. Românii selectaţi vor fi ajutaţi de către angajator să-şi găsească locuinţă în apropierea companiei şi să-şi aducă şi familia în Norvegia.

VEZI anunţul de angajare aici.

Potrivit site-ului de recrutare în străinătate Tjobs.ro, sunt peste 170 de joburi disponibile în Norvegia pentru români în momentul de faţă. Cele mai multe oferte sunt în domeniul medical – medici şi asistente medicale.

Bucătarii din România pot câştiga între 2.800 şi 3.500 de euro lunar, dacă au minim 4 ani de experienţă. Vezi toate joburile vacante în Norvegia aici.

Regatul Norvegiei a eliminat începând cu 15 iunie 2012 toate restricţiile privind accesul pe piaţa norvegiană a muncii pentru cetăţenii români.

Articol preluat de pe realitatea.net

Comentati folosind contul Facebook

comments