http://www.agroinfo.ro/pictures/ferme-fermieri/expozitii-si-evenimente/agralim-2012_b.jpgTârgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM se va desfăşura în perioada 27 – 30 septembrie 2012, la Centrul Expoziţional Iaşi şi este organizat sub patronajul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”- Iaşi.

S-au înscris şi companiile Stallprofi International, SustainAgri Danemarca şi Zucami Poultry Equipment.

Stallprofi din Austria, este reprezentat în România de Stallprofi International S.R.L în domeniul echipamentelor tehnologice pentru zootehnie. Compania oferă proiecte pentru realizarea fermelor de porcine şi bovine şi totodată furnizează tehnologie şi echipamente pentru sistemul de întreţinere, sistemul de ventilaţie, managementul dejecţiilor şi instalaţii de biogaz.

SustainAgri Danemarca este una dintre cele mai importante companii daneze, cu scopul de a comercializa soluţii durabile tehnologice şi know-how-ul pentru industriile agricole: fermele de porci şi ferme de bovine, abatoare şi fabrici de prelucrare a cărnii, depozite de cereale, proiecte de economisire a energiei.

Zucami Poultry Equipment a luat fiinţă în 1984 în Spania având ca domeniu de activitate producerea şi comercializarea utilajelor de creştere intensivă a găinilor ouătoare, tineretului de înlocuire şi pui de carne. De asemenea, compania comercializează baterii de standard european.

Articol preluat de pe agroinfo.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments