http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1283351.1362773861!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/blood9n-1-web.jpgIntamplare socanta la o gradinita din Norvegia, unde o educatoare a adus o sticluta din sangele ei si i-a indemnat pe copii sa-l guste. Exista temeri ca 12 copii i-ar fi urmat sfatul.

Potrivit Daily Mail, cadrul didactic, al carui nume nu a fost facut public, i-a cerut unei asistente medicale, la ultima vizita pe care a facut-o la doctor, sa-i dea o sticluta din propriul sange, pentru a-l duce la gradinita unde preda.

Intr-un moment de inconstienta, educatoarea a turnat continutul sticlutei pe o farfurie si le-a cerut copiilor sa o dea de la unul la altul.

Copiii au intrebat daca pot atinge sangele, iar ea le-a permis acest lucru. Apoi, copiii au intrebat ‘Cum stergem sangele?’, iar ea si-a pus degetul in gura, iar cei mici au imitat-o„, a dezvaluit directorul gradinitei.

Evident, parintii sunt in stare de soc si se gandesc la ce e mai rau.

Educatoarea, care era angajata temporar, a fost testata pentrU SIDA si Hepatita B in urma incidentului. Rezultatele testelor nu au sosit inca, dar autoritatile considera ca riscul transmiterii unei boli este foarte scazut.

Contractul ei cu gradinita a fost anulat

Articol preluat de pe http://stirileprotv.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments