[important]Situatia este cel putin penibila.  La TV chiar au luat legatura telefonica cu autoritatile norvegiene pentru a confirma aceste lucruri. Acum, se pare ca omu’ nostru e nevinovat dar cine plateste pentru incompetenta asta? Am constatat ca Realitatea.net s-a sesizat din prima si inca de ieri au sters articolul.[/important]

Numele meu este Cosmin Chitu şi vă contactez în legătură cu un eveniment tragic în care eu reies ca fiind vinovat de crimă. În decursul zilei de ieri numele meu a apărut în nenumarate articole online ca fiind cel al studentului roman responsabil de moartea directorului şcolii DRH Norway.

Modul în care mass media autohtonă a ajuns la o asemenea concluzie este mai mult decât ridicol. S-a preluat un articol din presa norvegiană (http://www.vl.no/samfunn/drh-ansatt-dod-etter-knivstikking/ ) care apoi a fost tradus folosind Google Translate şi s-au facut niste corelari absolut fanteziste.

Nu apar in nici un articol norvegian ca fiind implicat în crima din Norvegia ci doar imi este menţionat numele şi faptul că am descris condiţiile mizere ale organizaţiei DRH/Humana People to People.

Relatarea mea apare pe site-ul www.tvindalert.com incepand cu data de 19 februarie 2012 (http://www.tvindalert.com/?s=chitu+cosmin) si nu are nici o legatura cu evenimentele petrecute recent. Acest fapt nu a reprezentat un obstacol pentru cativa jurnalişti care au compilat cele două incidente fără nici cea mai vagă idee despre veridicitatea evenimentelor descrise. Este inadmisibil ca cineva să fie acuzat de crimă în atâtea publicaţii fără ca măcar o sursă să confirme informaţiile. Mentionez doar câteva ziare şi posturi de televiziune care au facut asemenea gafe: Realitatea TV, B1TV, Antena 3, Adevarul (editia de Iasi), Libertatea, Ziare.com, MondoNews.ro, Kappa.ro etc. Am atasat si un document in care descriu situatia in amanunt. Scopul acestui email este de a dezminti relatarile nefondate ce implica numele meu.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments