Antrenorul echipei norvegiene Molde FK, Ole Guunar Solskjaer, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Steaua, contând pentru etapa a patra a grupelor Ligii Europa, va alinia cel mai bun lot pe care îl are la dispoziţie.

La meciul din urmă cu două săptămâni de la Bucureşti, 2-0 pentru Steaua, Solskjaer a lăsat în Norvegia majoritatea titularilor, aliniind o echipă formată din multe rezerve, informează aftenposten.no.

„Data trecută a trebuit să mergem în România, apoi urma meciul cu Rosenborg. Acum avem meci acasă şi este de datoria noastră să practicăm un fotbal ofensiv în faţa propriilor suporteri. Ne dorim să trecem de faza grupelor, este unul dintre obiectivele noastre, şi voi folosi cea mai bună echipă pe care o am la dispoziţie”, a spus Solskjaer, care a anunţat că tot lotul este valid, cu excepţia lui Even Hovland şi Magne Hoseth, care se resimt puţin.

Mijlocaşul Daniel Berg Hestad, care a cerut să rămână acasă în vederea partidei cu Rosenborg, a dezvăluit că i-a transmis un mesaj lui Solskjaer înaintea meciului tur în care îşi arăta dezamăgirea pentru decizia luată.

„Toţi jucătorii preferă astfel de meciuri pe stadioane mari şi în faţa unui public numeros. Aveam nevoie de o pauză, care mi-a şi priit. Steaua este o echipă care joacă bine, poate cea mai bună echipă din grupă, iar pentru cei care au jucat în tur a fost un test dificil. Totuşi rezultatele din grupă arată că echipele sunt apropiate ca valoare”, a adăugat Daniel Berg Hestad.

Partida Molde FK – Steaua, contând pentru etapa a IV-a a grupei E a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00

Articol preluat de pe Mediafax.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments