Descriere: Lucrari de pregatire: Cautam pe cineva care poate pregati o masina inaintea vopsirii, sa execute munci specifice de chituit, slefuit,grunduit etc. Lucrari de vopsire:Cautam vopsitor cu experienta, constient de calitatea lucrarii, cu fler pentru detalii si perfecþiune . Lucrarea necesita un nivel ridicat de precizie. Lucram cu toate tipurile de masini, de la masini standard pâna la masini de ultima generatie care valoreaza milioane.

Firma: Moses Bil o Lack AB

Ocupatie: vopsitor auto

Localitate: Kristianstad

Cerinte: Trebuie sa detii o bogata experienta si sa stapanesti domeniul tau. Am prefera sa vedem rezultatele și experiența decat educația formala. Caracteristici personale: flexibilitatea, increderea, dedicatia si constientizarea calitatii sunt cuvinte cheie atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi. Trebuie sa fiti atenti la detalii minime si sa lucrati cu precizie, chiar si în situatii stresante.

Limbi straine: Engleza nivel elementar.Limba nu va fi o problema deoarece in cadrul unitatii se vorbesc mai multe

Salariu: 2500-3000 Euro brut/lunar

Alte beneficii: Angajatorul ofera cazare. Cazarea este foarte aproape (se poate merge pe jos) si este detinuta de angajator. Angajatorul ofera sprijin în problemele administrative legate de viata si munca din Suedia.

Durata contract: Munca este cu norma intreaga. Salariul se va stabili prin acord. Sunt in vigoare acorduri colective. Locurile de munca pot fi ocupate imediat. Se aplica 6 luni de proba. Veti incepe cu o perioada de incercare intre 1-3 saptamani(platita integral), pentru ca angajatorul sa vada daca va potriviti pentru munca respectiva,iar dumneavoastra sa vedeti daca va place munca si locul de munca. Pe aceasta perioada de incercare angajatorul asigura cazarea.

Mod de aplicare: Cei care indeplinesc conditiile pot trimite o solicitare pe adresa de email [email protected] , insotita de o scurta descriere a candidatului si de o copie de pe actul de calificare. Domnul Thomas Hermansson este consilierul EURES din Suedia responsabil de acest anunt.Se recomanda utilizarea unui CV model Europass (in limba engleza). Pentru monitorizare,emailurile se vor trimite si la adresa de email [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments