Tâmplar (5 locuri de muncă disponibile)

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: veți lucra 37,5 ore pe săptămână, la diferite proiecte din Bergen și dimprejurul orașului. Este un loc de muncă permanent, cu normă întreagă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Angajatorul preferă persoane care au experiență de 3-4 ani în domeniu. De asemenea, preferabil ar fi să aveți formare profesională în domeniu, dar experiența îndelungată poate compensa lipsa acesteia. Trebuie să puteți citi desene tehnice și trebuie să puteți lucra atât independent, cât și în echipă. Nu în ultimul rând, trebuie să vorbiți fluent engleză SAU o limbă nordică. Angajatorul dorește persoane energice, sociabile, comunicative și cu o atitudine pozitivă la locul de muncă.

Alte informații: salariul va fi cuprins între 181,50 și 190 de coroane pe oră, în funcție de experiență și calificări. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta să vă găsiți un loc în care să stați.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul, însoțit de o scrisoare de intenție scurtă pe adresa de e-mail [email protected]

Pentru alte informații: Espen E. Sæverud sau  Ann Christin Lie la numărul de telefon +47 55 50 02 00 sau trimiteți e-mail pe adresa [email protected]
Despre angajator:

Bygg Bemanning AS

Kjøkkelvikbrekkene 20
5178 LODDEFJORD
E-mail: [email protected]

Web: www.bygg-bemanning.no
NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments