Tamplar (5 locuri de munca disponibile)

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de munca: veti lucra la tamplar, la diferite proiecte din Bergen si din apropiere. Angajatorul este contractat de diferite companii. Asadar, nu veti lucra mereu in acelasi loc si trebuie sa aveti in vedere faptul ca uneori veti lucra in interior, iar alteori veti lucra in exterior.
Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Angajatorul doreste sa aveti cel putin trei ani de experienta relevanta in domeniu. De asemenea, veti avea un avantaj daca aveti experienta in constructii si daca va pricepeti sa va ocupati de montat ferestre. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti si norvegiana, cu atat mai bine.

Alte informatii: Aleksandra [email protected] sau Sylwia  [email protected]

Va intereseza locul de munca? Trebuie sa completati formularul de pe site-ul urmator: https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/default.aspx?k=101&langset=44&_ga=1.166604603.400468544.1467893537 cat mai curand. Trebuie sa trimiteti CV-ul, diploma care atesta formarea profesionala si o confirmare de la fostul angajator. Nu uitati sa trimiteti  si doua fotografii recente.

Despre angajator:

Clockwork Bemanning AS

Kanalveien 62
5822 BERGEN

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments