Sous chef

Unde? Trondheim, Norvegia

Despre locul de munca: ca sous chef, va veti ocupa, impreuna cu personalul din bucatarie de pregatirea bucatelor pentru clienti. Veti pregati mancare pentru catering si pentru take out. De asemenea, veti participa la modificarea meniului, in functie de sezonul in care sunteti si va veti asigura ca in camara sunt mereu ingredientele si produsele de care aveti nevoie. In general veti pregati mancare Indiana. Veti lucra 37,5 ore pe saptamana, cate 8 ore pe zi. Este un loc de munca full-time, permanent.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Angajatorul isi doreste o persoana care sa aiba formare profesionala in domeniu si cel putin 2-3 ani de experienta in bucatarie. In plus, trebuie sa fiti familiarizati cu mancarea Indiana si sa va placa sa o gatiti. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza sau in  norvegiana.

Alte informatii: angajatorul va ofera cazare. Salariul se plateste o data pe luna. Pentru alte informatii: Kailanathan Ulaganathan / +0047 92200286

Va intereseza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected] pan ape 20 noiembrie 2016.

Despre angajator:

Taste of India Trondheim AS

Brattørgata 5
7010 TRONDHEIM
Telefon: (+47) 73524600
E-mail: [email protected]

Web: http://tasteofindia-trondheim.no/

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments