Tâmplar (10 locuri de muncă disponibile)

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută tâmplari pentru diferite proiecte în Bergen. Veți lucra la case private, la apartamente și alte diferite clădiri. Locul de muncă va fi unul pe o perioadă determinată la început, însă el poate deveni permanent, în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Angajatorul dorește să aveți cel puțin trei ani de experiență în domeniu. El pune accent mai mult pe ceea ce știți să faceți și mai puțin pe diplome și atestate. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză sau într-o limbă străină.

Alte informații: angajatorul vă asigură plata pentru pensie și asigurare medicală. De asemenea, vă poate ajuta cu diferite elemente administrative și vă poate oferi un contract permanent, în funcție de cum vă descurcați.

Vă interesează locul de muncă? Persoanele interesate trebuie sa trimita CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Skuteviken Personell AS

Fjøsangerveien 68
5068 BERGEN
Telefon: 09125
E-mail: [email protected]

Web: www.skutevikenpersonell.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments