Persoană care să pregătească pizza

Unde? Trondheim, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută o persoană care să facă pizza. Este un loc de muncă full-time, permanent. Vă veți ocupa de pregătirea pizzei, în funcție de cum comandă clienții din meniul a la carte.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține locul de muncă? Angajatorul își dorește să aveți experiență relevantă în domeniu. De asemenea, trebuie să fiți o persoană foarte bine organizată și trebuie să știțit cât de important este să păstrați mereu curățenie în bucătărie. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză.

Alte informații: salariul va fi cuprins între 20.000 și 30.000 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări. Angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc în care să stați și veți plăti 5.250 de coroane pe lună

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], cât mai curând.

Pentru mai multe informații despre angajator, puteți accesa site-ul: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190499-d780194-Reviews-Frati-Trondheim_Trondheim_Municipality_Sor_Trondelag_Central_Norway.html și pentru mai multe informații despre locul de muncă, aveți la dispoziție următoarele detalii: Helena Berg Iversen, telefon: +47 47 31 52 72

Despre angajator:

Frati AS

Kongens Gate 20
7011 TRONDHEIM
E-mail:: [email protected]

Web: www.frati.no, https://www.facebook.com/fratirestaurant/

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments