Spalator de vase

Unde? Hardanger, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta 2 spalatori de vase. In functie de cum va intelegeti cu angajatorul, locul de munca poate deveni unul permanent sau cel putin se poate prelungi contractul. Va veti ocupa de spalarea vaselor, intrucat bucataria este foarte ocupata in timpul zilei, avand in vedere numarul mare de oaspeti din hotel. De asemenea, veti ajuta la curatenie in bucatarie si veti spala oalele si tigaile de care au nevoie bucatarii pentru a gati cat mai repede si mai bine.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta in bucatarie si trebuie sa intelegeti cat de importanta este munca in echipa. De munca dumneavoastra depinde, in mare parte si modul in care bucatarii pot pregati mancarea pentru oaspeti.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 25.000 si 26.000 de coroane pe luna, in functie de experienta si calificari. Angajatorul va ofera si cazare. In plus, orele lucrate suplimentar se platesc cu 40% in plus. Pentru mai multe detalii: David Mathisen at +358 505870763

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] pana pe 30 aprilie 2017

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
9999 UTLAND
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments