Ospatar (2 locuri de munca disponibile)

Unde? Hardanger, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta doi ospatari, care sa vorbeasca foarte bine limba engleza. Locul de munca este disponibil in perioada 1 mai – 31 august 2017. In functie de cum va intelegeti cu angajatorul, locul de munca poate deveni unul permanent sau cel putin se poate prelungi contractul. Va veti ocupa de servirea preparatelor la micul dejun/pranz si cina, in functie de tura pe care veti lucra.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta in a servi si trebuie sa intelegeti cat de important este ca toti oaspetii sa-si primeasca mancarea cat mai repede. De asemenea, trebuie sa puteti comunica foarte bine in limba engleza, pentru ca veti interactiona cu client straini.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 25.000 si 27.000 de coroane pe luna, in functie de experienta si calificari. Angajatorul va ofera si cazare. In plus, orele lucrate suplimentar se platesc cu 40% in plus. Pentru mai multe detalii: David Mathisen at +358 505870763

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] pana pe 30 aprilie 2017

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
9999 UTLAND
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments