Șofer

Unde? VIK I SOGN, Norvegia

Despre locul de muncă: veți lucra pentru o brutărie/patiserie. Vă veți ocupa de livrare produselor de patiserie/brutărie și trebuie să vă asigurați că toți clienții primesc produsele la timp pentru evenimentele pentru care le-au comandat. Veți fi în permanent contact cu clienții. Trebuie să luați în considerare și faptul că veți lucra și pe timpul iernii, când condiții nu sunt tocmai prielnice.   Veți lucra 37,5 ore pe săptămână. Este un loc de muncă full-time.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: Trebuie să aveți permis de conducdere, categoria B sau C și trebuie să fiți o persoană punctuală și responsabilă. Trebuie să vorbiți fluent în limba engleză sau într-o limbă nordică. Dacă nu știți norvegiană, trebuie să fiți dispuși să învățați această limbă.

Ce oferă angajtorul? Un mediu de lucru plăcut. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta să găsiți cazare, dacă nu aveți deja. Salariul va fi de cel puțin 170 de coroane pe oră, plus bonusuri în anumite situații.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] până la sfârșitul anului. Nu uitați să atașați și numerele de telefon de contact de la foștii angajatori.

Despre angajator: 

Vik Dampbakeri og Konditori

6891 VIK I SOGN
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rus

Comentati folosind contul Facebook

comments