Recepționer și mecanic auto pentru un atelier auto

Unde? Kópavogur, Islanda

Despre locul de muncă: se caută o persoană care să răspundă la telefon pentru un atelier auto din Kópavogur, Islanda. Veți face parte dintr-o echipă și vă veți ocupa de telefoanele primite de la clienți, de stabilirea unor programări pentru clienți. Uneori va trebui să faceți anumite comisioane pentru angajator. De asemenea, se caută un mecanic auto, care să se ocupe de repararea mașinilor, împreună cu colegii de echipă. Veți lucra de luni până vineri, în intervalul orar 08:15-17:15.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține unul dintre locurile de muncă? Pentru postul de recepționer trebuie să fiți o persoană comunicativă, să puteți vorbi fluent limba engleză și să fiți o persoană foarte bine organizată, întrucât veți lucra cu baza de date referitoare la clienți. În ceea ce privește postul de mecanic, trebuie să aveți formare profesională în domeniu sau trebuie să aveți experiență în domeniu. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să fiți comunicativi cu colegii, dar și clienții.

Vă interesează unul dintre locurile de muncă? Atunci trebuie să completați formularul  www.vinnumalastofnun.is/eures. Pentru postul de recepționer, trebuie să scrieți la titlu „Receptionist”, iar pentru postul de mecanic, trebuie să scrieți „Repair”. Nu uitați că trebuie să aplicați până pe 24 iunie 2016.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments