Pizzer

Unde? Arvidsjaur, nordul Suediei

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de pregătirea pizzei. Veți face totul de la zero: de la aluat până la selectarea ingredientelor pe care le veți pune pe pizza. În același timp, veți face toppingurile pentru pizza și vă veți asigura că în bucătărie este mereu curățenie. La sfârșitul programului va trebui să curățați cuptorul și toate ustensilele folosite peste zi. Este un loc de muncă full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență de cel puțin cinci ani în domeniu și trebuie să vă pricepeți foarte bine la pregătirea pizzei/a toppingurilor. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, pentru că echipa este formată din oameni veniți din diferite țări europene. Este esențial să scoateți toate preparatele la timp.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă și veți primi mai multe detalii chiar de la angajatorul. În plus, acesta vă poate ajuta în privința cazării la început, până găsiți un loc  în care să stați permanent.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected] cât mai curând

Despre angajator:

Tre Kronor

Stationsgatan 25 93332 ARVIDSJAUR

Phone: 0000000

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments