Dădacă în limba engleză

Unde? Linköping, Suedia

Despre locul de muncă: O familie din Linköping are nevoie de o dădacă care să vorbească limba engleză. Veți lucra o zi pe săptămână. Dacă familia va avea nevoie de dumneavoastră de mai multe ori pe săptămână, veți discuta pe parcurs. Veți avea grijă de un copil de trei ani și jumătate. Familia își dorește să vă înțelegeți foarte bine cu micuțul: să vă jucați împreună, să îi pregătiți masa și să stați în preajma lui. În plus, astfel, copilul va avea ocazia să își exerseze limba engleză. Este un loc de muncă ideal pentru studenți sau pentru persoane care au deja un loc de muncă în altă parte și vor să își completeze veniturile.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? În primul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să vă placă copiii. Familia își dorește o persoană entuziastă, răbdătoare, plină de energie, care să îi insufle celui mic o stare de bine. Veți avea un avantaj dacă aveți formare profesională în pedagogie.

Vă interesează locul de muncă? Puteți să vă înregistrați pe site-ul http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/ cât mai curând

Despre angajator:

UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB

Skeppargatan 27 11452 STOCKHOLM

Telefon: 020-310900

Persoană de contact: Amanda – telefon 1: 020-310900

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments