Pescar

Unde? FINNÅS, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un pescar, care să aibă experiență. Vă veți ocupa de pescuit, dar și de aranjarea peștelui pe vas. Locul de muncă este disponibil temporar,  de pe 25 iulie până în octombrie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să puteți comunica în limba engleză sau în norvegiană. De asemenea, este important să puteți lucra atât independent, cât și în echipă. Angajatorul preferă să aveți expriență în a lucra pe vase pescărești și să aveți o condiție fizică bună.

Alte informații: salariul va fi conform contractului colectiv de muncă. Salariul va fi cuprins între 2000 și 5000 de euro pe lună, dar veți fi plătiți în coroane norvegiene. Despre salariul exact veți discuta cu angajatorul, în funcție de experiența pe care o aveți. Angajatorul pune la dispoziție cazare pe vas.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

Pentru alte informații: Jarle Onarheim, telefon: +47 91 86 22 94
E-mail [email protected]

Despre angajator:

Vika Fiskeri AS

5437 FINNÅS
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments