Personalizare produse

Unde? Reyjkjavik, Islanda

Despre locul de munca: va veti ocupa de personalizarea a diferite produse pentru clienti, in functie de ce preferinte au acestia. Veti lucra in intervalul orar 09:00-17:00.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa va pricepeti la tot ceea ce inseamna printat si trebuie sa intelegeti ca este important ca toti clientii sa-si primeasca produsele cat mai repede. Satisfactia clientilor este importanta pentru angajator. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: angajatorul nu va poate asigura cazare, iar salariul va fi conform contractului colectiv de munca. Mai multe detalii va poate oferi angajatorul, la interviu.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul www.vinnumalastofnun.is/eures  cat mai curand, inainte de 3 februarie si treceti ‘printing’ in dreptul angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments