Personal pentru securitate

Unde? Islanda

Despre locul de munca: se cauta personal pentru securitate, care sa lucreze pe tura de noapte intr-un magazin. Veti lucra de la 20:00 la 8:00 dimineata. Veti lucra o saptamana de luni pana duminica si o saptamana veti avea weekendul liber. Va veti asigura ca nu sunt probleme la casa de marcat, uneori va trebui sa umpleti rafturile, dar principala sarcina va fi sa asigurati paza.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti cel putin 20 de ani, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa aveti o conditie fizica buna. Daca e nevoie, trebuie sa puteti prezenta angajatorului cazierul.

Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca. Despre suma veti discuta direct cu angajatorul. In anuntul original nu se precizeaza informatii despre cazare.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures si treceti   ‘115’ in dreptul angajatorului. Trebuie sa aplicati pan ape 13 februarie 2017

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments