Bucatar

Unde? Sudul Islandei

Despre locul de munca: se cauta un bucatar, care sa lucreze intr-un restaurant din sudul Islandei. Acesta se numeste Berg si este parte din hotelul Icelandair Vik. Va veti ocupa de pregatirea mancarii si va veti asigura ca este mereu curatenie in bucatarie. De asemeenea, veti organiza echipa, astfel incat totul sa mearga foarte bine.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Angajatorul prefera sa aveti experienta in bucatarie si sa va pasioneze gatitul. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana precisa, rapida si capabila sa se impuna in fata celorlalti colegi. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: angajatorul va pune la dispozitie cazare, dar si mese atunci cand sunteti la lucru.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul  www.vinnumalastofnun.is/eures cat mai curand si treceti ‘Vik’ in dreptul angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments