Fermier

Unde?Tyristrandi Buskerud, Norvegia (la circa o ora de condusdistanta de Oslo)

Despre locul de munca:veti lucra la o ferma in care exista aproximativ 7.500 de vite. Va veti ocupa de treburi zilnice in incinta fermei: veti repara garduri, va veti ocupa de probleme de tamplarie sau alte lucruri, in functie de cum are nevoie angajatorul. De asemenea, angajatorul va poate ajuta sa va gasiti un loc in care sa stati (un apartament la ferma).

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa aveti o conditie fizica buna, pentru a va indeplini atributiile la locul de munca. De asemenea, trebuie sa fiti dispusi sa invatati norvegiana, daca vreti sa lucrati aici pe termen lung. In acelasi timp, trebuie sa aveti permis de conducere pentru masina normala si pentru tractor.

Va intereseaza locul de munca?Puteti trimite CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected], in limba engleza.

Despre angajator:

KNUT HERMAN BØHN

Hovinveien 38
3533 TYRISTRAND
E-post: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments