Personal pentru o ferma de porci

Unde? Sudul Islandei

Despre locul de muncă: se cauta personal pentru o ferma de porci din Danemarca. Va veti ocupa de  ingrijirea celor 3,500 de porci de la ferma: curatenie, hrana. De asemenea, va veti asigura ca totul este in regula in ceea ce priveste inseminarea. Veti lucra intr-o echipa de 15 oameni.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa va pricepeti la ceea ce inseamna ingrijirea porcilor. De asemenea, trebuie sa aveti permis de conducere si trebuie sa puteti lucra foarte bine in echipa. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: angajatorul dispune de o sala pentru personal, unde puteti gasi cafea, ceai si ciocolata calda. De asemenea, angajatorul ofera mese gratuite frecvent. Puteti participa si la orele de daneza organizate de angajator. In plus, angajatorul va ofera haine de munca, dar si sampon si prosoape pentru dus si va poate ajuta in privinta cazarii.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail [email protected] |

Despre angajator:

JAS INVEST ApS

Telefon: 75250505

Fax: 75246442

Persoana de contact: Lene Sørensen

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments