Personal pentru curățenie

Unde?  Göteborg, Suedia

Despre locul de muncă: se cauta doua persoane pentru curatenie.  Veti lucra atat in echipa, cat si independent, in functie de cum este nevoie. Este un loc de munca full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană deschisă, sociabilă și comnunicativă. În plus, trebuie să aveți experiență în domeniu și să vă adaptați foarte repede și usor  la un nou loc de muncă. Trebuie să puteți comunica fluent în limba engleza. Daca stiti si norvegiana, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati.

Alte informatii: angajatorul va pune la dispozitie telefon de serviciu cu apeluri gratuite si internet. In plus, va poate ajuta sa gasiti cazare, daca nu aveti deja un loc in care sa stati.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected], inainte de 31.12.2016

Despre angajator:

HomeWork® AB

Box 3044 40010 Göteborg

Telefon: 0770222222

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments