Personal pentru curățenie

Unde? Kangos, Suedia

Despre locul de muncă: veți lucra într-un hotel și veți face curățenie, veți schimba lenjerii, veți veți schimba prosoape și vă veți asigura că șederea turiștilor este cât mai plăcut. Hotelul se află în partea de nord a Suediei, la doar 150 de kilometri distanță de Cercul Arctic. Este un loc deosebit din punct de vedere al naturii, dar și al serviciilor oferite. Este un loc de muncă full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți persoane zâmbitoare, sociabile, să aveți experiență în domeniu și să puteți comunica fluent în limba engleză. În plus, trebuie să puteți lucra bine atât independent, cât și în echipă.

Alte informații: despre salariu veți discuta direct cu angajatorul. Acesta vă poate oferi și cazare, însă mai multe veți descoperi când mergeți la interviu. Mai multe informații puteți afla de pe site-ul www.explorethenorth.se

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Explore the North

Box 98, 980 63 Kangos, Sweden

Telefon: +46 978 690 800

E-mail: [email protected]

Persoană de contact: Johan Väisanen

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments