Bucătar

Unde? Drammen, sud-estul Norvegiei

Despre locul de muncă: se caută un bucătar cu experiență de cel puțin trei ani în domeniu. Veți lucra pentru meniu a la carte, dar și pentru evenimente, când e cazul. Veți face parte dintr-o echipă și cu toții vă veți asigura că în bucătărie este mereu curățenie. Veți începe cât mai curând posibil și veți lucra 35,5 ore pe săptămână.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență de cel puțin trei ani în domeniu și trebuie să puteți vorbi fluent limba engleză. În plus, trebuie să fiți o persoană comunicativă și sociabilă.

Alte informații: între 165 și 185 de coroane pe oră, în funcție de calificări și experiență. Angajatorul vă poate ajuta să găsiți cazare la cel mult 6.000 de coroane pe lună (electricitate și internet incluse în acest preț)

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] până pe 30 iunie 2016.

Despre angajator:

Adecco Norway AS

Porselensvegen 14
3920 PORSGRUNN
Telefon: 0047 934 20 514
E-mail: [email protected]

Web: www.adecco.no

Angajatorul caută și patiseri, dacă vă interesează. Puteți trimite CV pentru acest post pe aceeași adresă de e-mail.
NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments