Personal pentru curatenie

Unde? Reykjavik, Islanda

Despre locul de munca: se cauta personal pentru curatenie, care sa lucreze in timpul zilei. Programul dumneavoastra va fi intre 07:00-15:30, de luni pana vineri.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana atenta la detalii, pentru ca la final, clientii sa fie cat mai multumiti. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa fiti o persoana sociabila.

Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca. Despre suma veti discuta direct cu angajatorul. De asemenea, angajatorul nu va poate asigura cazare. Asadar, va trebui sa va gasiti singuri un loc in care sa stati.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul: www.vinnumalastofnun.is/eures si treceti ‘fresh’ in dreptul angajatorului. Trebuie sa aplicati pan ape 22 martie 2017

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments