Aranjament pavaj

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: se cauta persoane care sa se ocupe de aranjarea pavelelor pentru diferiti clienti. Nu veti lucra mereu in acelasi loc. Este, asadar, un loc de munca flexibil. Veti lucra in capitala Islandei, iar programul de lucru este 8:00-16:00, respectiv 09:00-17:00 sambata.    

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti permis de conducere, pentru a va putea deplasa mai usor la locul de munca. De asemenea, trebuie sa aveti experienta in domeniu si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca e nevoie, trebuie sa puteti prezenta angajatorului cazierul.

Vă interesează locul de muncă? Completati formularul de pe pagina urmatoare: www.vinnumalastofnun.is/eures   pana pe 8 martie 2017

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments