Personal pentru bucătărie
Unde? Nord-vestul Islandei
Despre locul de muncă: veți ajuta bucătarii la diverse lucruri în bucătărie. Veți lucra în ture: între 14:00-22:00 și veți avea două weekenduri libere pe lună.Veți curăța legume și veți face curățenie în bucătărie. Uneori va trebui să spălați și vase.
Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în a lucra într-o bucătărie, să fiți eficienți și să puteți lucra în concordanță cu cerințele din partea bucătarului. De asemenea, trebuie să aveți un permis de conducere valid și să puteți comunica în limba engleză, pentru că echipa este formată din oameni de diferite naționalități.
Salariul va fi conform contractului colectiv de muncă. Mai multe detalii vă poate da chiar angajatorul. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta în privința unui loc de cazare, dacă nu aveți unul deja.
Vă interesează locul de muncă? Atunci trebuie să completați acest formular: www.vinnumalastofnun.is/eures până pe 26 aprilie, iar în dreptul angajatorului trebuie să scrieți „solvik”
Pentru acest loc de muncă pot aplica persoane cu vârste cuprinse între 17 și 67 de ani.
NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments