Bucătar șef

Unde? FOSNAVÅG, Norvegia

Despre locul de muncă: veți pregăti bucate pentru regim a la carte, dar totodată veți pregăti și prânzul și cina pentru restaurant.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență ca bucătar, trebuie să lucrați conform normelor norvegiene, trebuie să păstrați curățenia la locul de muncă și să știți să vorbiți fluent engleză sau norvegiană.

Angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc în care să stați, dacă nu aveți deja cazare.

Dacă acest loc de muncă nu vi se potrivește, angajatorul are o rețea de firme în Norvegia. Așadar, le puteți scrie de ce loc de muncă sunteți interesați, iar reprezentanții firmei vă pot ajuta să vă găsiți un alt loc de muncă.

Vă interesează locul de muncă? Folosiți link-ul următor pentru a aplica pentru locul de muncă pus la dispoziție acum: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=19429&path=nav
Despre angajator:

Verto Norge AS

6090 FOSNAVÅG

E-mail: [email protected]

Telefon: +4748486060

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments