Personal care sa lucreze la culturi de fructe

Unde? Suedia

Despre locul de munca: se cauta personal care sa lucreze la diferite culture de fructe. LOcul de munca este disponibil in perioada mai-octombrie, atunci cand culturile trebuie intretinute si trebuie culese recoltele. Este un loc de munca part-time, iar programul va fi unul flexibil.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti cel putin 18 ani si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. In plus, angajatorul isi doreste persoane comunicative, sociabile si muncitoare.

Alte informatii: angajatorul va poate pune la dispozitie cazare, daca nu aveti deja unde sa stati.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]. In mail trebuie sa precizati si: numele complet, ce varsta aveti, de unde sunteti (oras/tara), daca studiati, ce limbi straine vorbiti, daca aveti abilitati deosebite si datele de contact)

Despre angajator:

OBERGA BÄRODLING AKTIEBOLAG

Box 7 57321 TRANÅS

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments