Menajera

Unde? Helsinki, Finlanda

Despre locul de munca: se cauta menajere care sa lucreze part-time sau full-time, in functie de preferintele dumneavoastra la un hotel din centrul Helsinki. Programul de lucru este 6 dimineata – 10 seara, dar veti lucra in functie de programul pe care il alegeti.    

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa puteti lucra foarte bine individual, fara supervizare. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana atenta la detalii, astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune. Trebuie sa aveti o atitudine pozitiva la locul de munca si trebuie sa puteti comunica foarte bine cu colegii de lucu.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica folosind link-ul urmator: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3938

Despre angajator:

SOL Palvelut Oy

Vanha Talvitie 19 A, 00580 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments