Persoane care să lucreze cu piatră

Unde? Stavanger, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută o persoană care să aibă experiență în a lucra cu piatra. Astfel, veți lucra atât în zone acoperite, dar și în aer liber. Veți lucra conform turelor pe care le veți stabili împreună cu angajatorul și veți face parte dintr-o echipă. Puteți opta și pentru un contract cu jumătate de normă, care poate fi prelungit în funcție de posibilitățile dumneavoastră.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în a lucra cu piatra, trebuie să vă pricepeți să nivelați diferite suprafețe și, de asemenea, trebuie să vă pricepeți să construiți garduri din piatră. Angajatorul  își dorește să puteți comunica fluent în limba engleză, dar cunoașterea limbii norvegiene ar putea reprezenta un plus în fața celorlalți candidați.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

Alte informații: telefon  942 08 027

Despre angajator:

Eventyrhagen AS

Saudagata 47 A
4014 STAVANGER
Telefon: 942 08 027
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments