Bucătar

Unde?

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de gătit și vei prepara bucate conform meniului. Veți pregăti micul dejun, prânzul și cina și veți lucra în ture.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vă pasioneze bucătăria, să vă placă să gătiți și să vă placă să experientați rețete noi, dar și să urmați rețete standard. De asemenea, trebuie să puteți comunica foarte bine cu cei din jur și trebuie neapărat să puteți comunica fluent în limba engleză, având în vedere că echipa este una internațională. Angajatorul preferă persoane care să poată discuta ușor cu tineri și care să înțeleagă importanța pregătirii bucatelor înainte ca acestea să ajungă pe masă, la clienți.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

Despre angajator:

Viziunea angajatorului este bazată pe șase valori: învață, joacă-te, împărtășește, explorează, magie și entuziasm. Așadar, dacă vă considerați potriviți pentru un asemenea mediu, nu ezitați să aplicați pentru acest loc de muncă.

Kongeparken

Kongsgata 20
4330 ÅLGÅRD
Web: www.kongeparken.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments