Persoană pentru mutări mobilă

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: veți ocupa de tot ceea ce înseamnă mutarea mobilei. Veți lucra în echipă și veți ambala mobila, după care o veți transporta la noua locuință a clienților.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în a muta mobilă, trebuie să știți cum să ambalați bine mobila, pentru ca aceasta să nu  aibă de suferit în timpul mutării și trebuie să aveți permis de conducere, categoria B. Dacă aveți experiență în a muta un pian, atunci veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

Vă interesează locul de muncă? Atunci trimiteți CV-ul în engleză, norvegiană sau suedeză pe adresa de e-mail: [email protected]. La subiectul e-mailului trebuie să treceți numele și vârsta dumneavpastră. De asemenea, trebuie să menționați și perioada de timp în care ați lucrat la o firmă de mutări anterior.

Despre angajator:

Australian Transport

0254 OSLO

[email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments