Barman/Ospătar

Unde? Göteborg, Suedia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de pregătirea băuturilor pentru clienți și, când este nevoie, vă veți ocupa și de servire. De asemenea, veți face parte dintr-o echipă, așa că veți avea mereu ajutor din partea colegilor. Veți lucra vinerea și sâmbăta. Este un loc de muncă cu normă întreagă, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană deschisă, prietenoasă. Trebuie să vă pricepeți să pregătiți băuturi repede și bine. Trebuie să puteți comunica în engleză sau suedeză. Dacă știți și spaniolă, veți avea un avantaj în plus în fața celorlalți candidați.

Vă interesează locul de muncă? Puteți să trimiteți CV-ul pe adresa Mexikanska Monarkin, Kastellgatan 4 41122 Göteborg, Suedia. Pentru mai multe detalii, aveți la dispoziție numărul de telefon 031-13 55 32. De asemenea, puteți lua legătura cu angajatorul folosind pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MexikanskaMonarkin/info/?tab=overview

Despre angajator:

Mexikanska Monarkin

Kastellgatan 4 41122 Göteborg

http://www.mexikanskamonarkin.se/

Telefon: 031-13 55 32

https://www.facebook.com/MexikanskaMonarkin/info/?tab=overview

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments