Parchetar

Unde? Örebro, Suedia

Despre locul de munca: se cauta parchetari care sa lucreze la diferite proiecte din Suedia. Va veti ocupa de livrarea materialelor, dar si instalarea parchetului si a podelelor, in functie de cerintele clientilor. Nu veti lucra mereu in acelasi loc, deci trebuie sa fiti persoane flexibile.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti formare profesionala in domeniu. De asemena, trebuie sa aveti experienta ce poate fi dovedita prin acte si trebuie sa aveti experienta in a lucra cu diferite tipuri de pardoseala. Angajatorul prefera persoane cu masina proprie, pentru ca astfel va veti deplasa mai usor catre locul de munca. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Nu este nevoie sa stiti neaparat suedeza.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati, daca nu aveti unul deja. In plus, va poate ajuta cu actele pentru angajare. Nu uitati sa atasati si o scrisoare de motivatie, in care sa prezentati pe scurt motivele pentru care sunteti un candidat ideal.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand. Pentru mai multe detalii, puteti folosi urmatoarele date de contact: Trafikchef Stefan Karlsson, 0701-872230, 0480-364203 e-post: [email protected]

Despre angajator:

BBM i Örebro

Olaigatan 4, 70147 Örebro, Sweden

E-mail: [email protected]

Persoana de contact:   EURES Sweden

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments