Etichetarea produselor cu preturi

Unde? Danemarca

Despre locul de munca: va veti ocupa de etichetarea produselor cu preturile aferente. Veti lucra la o masa si veti primi cutiile cu produse pe care va trebui sa puneti preturi. De indata ce puneti preturile, veti pune produsele inapoi in cutie. Veti lucra de luni pana vineri, in intervalul orar 07:30 si 15:30. Locul de munca este disponibil pana in vara 2017, insa contractul poate fi prelungit, in functie de cum va intelegeti cu angajatorul.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana motivata, sa puteti lucra atat in echipa, cat si individual. Angajatorul doreste o persoana care sa aiba experienta in a lucra intr-un depozit. La inceput veti avea parte un training, pentru a vi se arata ce trebuie sa faceti. In plus, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU in daneza.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul, impreuna cu o fotografie pe adresa de e-mail [email protected]. La subiectul e-mailului trebuie sa treceti “Price tagging”. Pentru mai multe detalii: 56 66 06 86

Despre angajator:

PROFIL MATCH ApS

Telefon: 33796795

Persoana de contact: Yolande Glenton

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments