Ospătar

Unde? Copenhaga, Danemarca

Despre locul de muncă: se caută ospătar pentru un restaurant din capitala Danemarcei. Vă veți ocupa de servirea clienților, de strângerea meselor, dar totodată vă veți asigura că în restaurant este mereu curățenie și totul este pregătit pentru alți clienți. Este un loc de muncă permanent, cu normă întreagă. Veți lucra 37 de ore pe săptămână.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență ca ospătari, trebuie să fiți persoane comunicative și sociabile. În plus, trebuie să lucrați foarte bine în echipă, pentru ca toți clienții să plece fericiți și mulțumiți din restaurant. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent limba engleză, pentru că majoritatea clienților sunt turiști. Dacă știți și daneză, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați, dar nu este o condiție obligatorie. Nu în ultimul rând, trebuie să știți de la început că vor fi perioade mai aglomerate, în care veți avea un volum de muncă mai mare.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză cât mai curând pe adresa de e-mail %[email protected].

Despre angajator:

Amalfi Restaurant
Gråbrødretorv 21
DK 1154 København K
Denmark

Website: www.restaurantamalfi.dk

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments