Descriere: Suntem o companie de consultanta in domeniul tehnic,specializat in profesionisti calificati in industria petroliera submarina pe piata din Suedia,Norvegia si Marea Nordului.Am investit din greu in calitate si servicii personale si lucram cu o echipa fericita concentrata pe cariera profesionala.Actualmente avem cateva oferte interesante si recrutam noi operatori CNC-frezori pentru locuri de munca in Norvegia.

Firma: Skandinavisk Kompetensservice, Tyska Bryggaregården, 37170 Karlskrona, Sweden

Ocupatie: operator CNC-Frezor

Localitate: ALESUND-oras port pe coasta vestica a Norvegiei

Cerinte: Cautam noi angajati cu experienta in frezare pe suprafete mari( de la 2 tone in sus),capabili sa lucreze independent,avand cunostinte referitoare la activitatile din domeniu(pompare/manevrare etc).Candidatul trebuie sa fie priceput in a scrie programe pentru frezare folosind panoul de control Siemens.Solicitam cunostinte de limba engleza(nivel conversational) si referinte bune de la fostii angajatori.

Limbi straine: Engleza,nivel conversational.

Salariu: Cel putin 18 euro brut/ora

Alte beneficii: Se va stabili ulterior,impreuna cu aplicantul

Durata contract: nedeterminata,se lucreaza minim 157 de ore/luna.

Mod de aplicare: Cei care indeplinesc conditiile pot trimite o solicitare in limba engleza (CV+referinte) pe adresa de email [email protected]. Se recomanda utilizarea unui CV model Europass (in limba engleza). Informatii suplimentare se pot obtine de la Angelica Karlsson,nr.de telefon +46701491012. Pentru monitorizare,emailurile se vor trimite si la adresa de email [email protected].

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului

Comentati folosind contul Facebook

comments