Muncitori care să instaleze geamuri

Unde? Troms, Nordland, Finnmark, Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Vest-Agder, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Norvegia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de instalarea geamurilor în diferite clădiri. În general veți lucra la clădiri nou construite, însă, în funcție de proiecte, puteți lucra și la repararea unor ferestre deja instalate.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? trebuie să aveți experiență în a lucra cu geamuri și trebuie să înțelegeți cât de important este echipa în care veți lucra. Angajatorul pune mai mult preț pe experiența pe care o aveți, decât pe formarea profesională. În plus, trebuie să comunicați foarte bine în limba engleză.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica completând formularul de pe site-ul următor: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=23801

Despre angajator

Verto HR

6090 FOSNAVÅG

Verto Norway AS este o agenție de recrutare din Norvegia, care este mereu în căutare de personal pentru diferiți clienți din această țară.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments