Bucătar

Unde? Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar priceput, care să lucreze în regim full-time, începând de pe 31 octombrie. Inițial veți avea un contract pe o perioadă determinată, însă în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul, locul de muncă poate deveni permanent.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională în domeniu. De asemeenea, este important dacă aveți experiență ca bucătar. Trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și dacă știți o limbă nordică, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

Alte informații: salariul va fi cuprins între 30.000 și 32.000 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări. Angajatorul vă pune la dispoziție cazare și masă. Pentru mai multe detalii: David Mathisen +358 505870763 sau e-mail on [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
9151 STORSLETT
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments