Muncitor intr-un depozit

Unde? Larvik, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta o persoana care sa lucreze intr-un depozit de flori. Va veti ocupa de ingijirea florilor, dar si de impachetarea acestora, astfel incat sa ajunga intr-o conditie cat mai buna la client. Se cauta personal sezonier: din martie pana in iulie. In functie de cum va intelegeti cu angajatorul, locul de munca poate deveni unul permanent.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana atenta la detalii, trebuie sa aveti o conditie fizica buna si, preferabil experienta in a lucra intr-un depozit. Angajatorul isi doreste sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: trebuie sa aveti cazare in Larvik sau in apropiere, pentru ca angajatorul nu va poate ajuta in aceasta privinta. Cat despre salariu, veti discuta direct cu angajatorul despre aceste detalii.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail:  [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

Gronn Logistik AS

Ringdalskogen
3274 LARVIK
E-post: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments